5 december: Sinterklaas op bezoek!

December 11, 2018

Op 5 december bracht de sint samen met zijn pieten een bezoek aan de ZON groep. We zaten met z’n allen aan tafel liedjes te zingen toen er eerst 2 zwarte pieten binnen kwamen, spannend, maar ook leuk!

De zwarte pieten maakten met iedereen contact en gaven ieder wat lekkers, daarna kwam ook Sinterklaas binnen….dat was toch wel even heel spannend voor een aantal zonnetjes…..maar de sint nam ruim de tijd om onze kinderen te laten wennen en gaf iedereen veel persoonlijk aandacht!

Met Alex ruilde hij zelfs van mijter, Alex die van de sint op en de sint de geknutselde mijter van Alex. De zwarte pieten hadden gezien dat wij niet alleen sinterklaasliedjes zongen maar er ook gebaren bij maakten, dat wilden ze ook graag leren, samen zongen we Sinterklaas kapoentje.

Natuurlijk waren al onze kinderen hartstikke lief geweest en kreeg iedereen een mooi cadeautje, de pieten hielpen met uitpakken en toen was het tijd voor de sint en zwarte pieten om door te gaan naar de volgende klas, maar niet voordat wij heel hard zongen Dag Sinterklaasje daaag, daaaag , daaaag zwarte piet!