De onverwachte mooie bijzondere momenten

April 24, 2019

Bij de Jumbo Paul Lucius in Hoogerheide kan er met Pasen worden gezocht naar een gouden ei. Het ei wordt gevonden. Wat er dan gebeurd lees snel verder. 

Vanavond wordt er aangebeld door Lente bij Maartje om haar iets te vertellen. Lente heeft samen met haar papa, mama en zus het gouden ei gevonden bij de Jumbo. Dit gouden ei stond voor 1 minuut gratis winkelen. Je leest het goed er staat “stond”.  De papa van Lente is naar de Jumbo gegaan en is gaan vragen of ze de waarde van de eventuele boodschappen ook in geld mocht ontvangen. Als gezin hebben ze besloten om te vragen of dat dit een mogelijkheid was Ze wilde graag het geld schenken aan een goed doel. De Jumbo vertelde de papa van Lente we kunnen ervoor zorgen dat jullie niet hoeven te winkelen. De waarde van de boodschappen is €250,00. Dit willen we jullie geven aan het voor jullie goede doel. 

Dat kwam Lente bij Maartje brengen, voor ons, Zorgonderwijsnu. Lieve Lente, Sterre, Paul, Bianca, dank jullie wel voor dit hele mooie gebaar. En Jumbo Paul Lucius uit Hoogerheide dank jullie wel voor het inspelen op deze vraag en het mogelijk maken hiervan.Lente en Sterre gaan van het geld nieuw speelgoed kopen voor de nieuwe zongroep.

Zodra het speelgoed gekocht is delen wij dit met jullie!

x