De verhuizing

March 17, 2019

Hoe zorg je ervoor dat de 2 lokalen van de ZON groep in een weekend leeg zijn en in datzelfde weekend 2 nieuwe lokalen helemaal ingericht worden. Zodat op maandag onze ZONnetjes in de nieuwe lokalen ontvangen kunnen worden.

Eerst gaan de complimenten naar Danielle, Marjorie, Jack, Henk, Christel, en Mirjam. Zij hebben ervoor gezorgd dat alle voorbereidingen voor het weekend waren gedaan. En dan is het misschien een beetje spannend om te zien hoeveel helpende handjes er komen.

Eindelijk was het zover zaterdagmorgen 16 maart 8.30 uur. Met een grote groep gingen we aan de slag, varierend van ouders van onze ZONnetjes, medewerkers, vrienden en bekenden en het bestuur. De lokalen werden leeggehaald. Bedden, box, kasten en snoezelhoek werden uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet. Er werd voor koffie, thee en broodjes gezorgd. Er was heel veel lol, mannen die lachten om deuren in kasten die niet klopten of toch wel? In onze nieuwe lokalen werd er geboord, camera’s opgehangen en alles op z’n plek gezet. Kasten schoongemaakt en ingeruimd. De nieuwe lokalen gaan steeds meer ZON uitstralen en de zon ging schijnen, van buiten helemaal in de lokalen. 

SAMEN dat is wat er gebeurd is deze dagen.
SAMEN hebben we dit gedaan. SAMEN hebben we gesjouwd,
SAMEN hebben we gelachen,
SAMEN is er voorbereid en
SAMEN wordt er afgerond. Want op het moment dat deze blog wordt geschreven, worden de laatste dingen in de lokalen gedaan. Want morgen mogen onze zonnetjes SAMEN met de andere kindjes van de Kreek weer naar school. Daar gaat het om SAMEN is alles leuker en wordt alles wat makkelijker.

SAMEN staat ook voor, veel handen maken licht werk.
Dank je wel dat je ons geholpen hebt met verhuizen en het gereed maken van de nieuwe ZON lokalen:
DELU BOUW: Demion en collega’s
Rien
Toon
Dusan
Bianca
Henk
Jeffrey
Rob
Fred
Eric
Danielle
Marjorie
Jack
Christel
Mirjam
Marco
Tina
Edwin
Boukje