Pim gestopt als vrijwilliger

December 12, 2018

Dank je wel Pim,  

Soms zijn er momenten waarvan je weet dat ze komen gaan. Al hoop je stiekem dat dit nog even duurt. En toch komen die momenten sneller dan verwacht. Zo ook met dit moment. Maandag 7 december hebben we afscheid genomen van Pim Meeuwise als vrijwiller.

Vanaf het moment dat Pim betrokken is geraakt bij Stichting Zorg Onderwijs Nu heeft hij zich met alle liefde en plezier ingezet voor de zonnetjes van onze kinderen. Het maakte Pim niet uit of het ging om kadootjes inpakken bij de Intratuin, vroeg op de goede doelenmarkt met koningsdag staan, teamontwikkeling of meedenken over de toekomst van ZON. Gaf Pim een collectebus en deze kwam altijd goed gevuld terug. Pim heeft dit altijd met veel plezier gedaan. En wij, de gehele stichting Zorg Onderwijs Nu hebben genoten van Pim. Want Pim straalt als hij ergens in gelooft, kan lachen om mooie en grappige momenten en op de juiste momenten met advies of oplossingen komen.

Dank je wel Pim voor inzet en je plezier waarmee jij je ingezet heb voor ons. We vinden het jammer dat je gestopt bent. We begrijpen je keuze waarom je besloten hebt om te stoppen. We gaan je missen en stiekem hoopten we dat dit moment minder snel zou komen.

Pim we wensen je al het goeds. Niet alleen voor jou, ook voor je vrouw en je familie. We gaan elkaar zeker nog zien.

Pim dank je wel!!