Vacature: Enthousiast bestuurslid gezocht

October 16, 2021

Wij zoeken voor onze Stichting Zorg en Onderwijs Nu (ZON) een enthousiaste, nieuwe bestuurscollega, die samen met ons team de schouders wil zetten onder het verder ontwikkelen van onze prachtige stichting.

ZON is een ambitieuze stichting die ontwikkelingsgerichte dagbesteding biedt aan kinderen met een lichamelijke en een verstandelijke beperking. We doen dat in reguliere basisscholen in West Brabant.

We vinden ontwikkeling belangrijk. Alle kinderen hebben recht op ontwikkeling in hun eigen tempo en binnen hun eigen mogelijkheden. Onze locaties zijn juist in reguliere basisscholen, omdat we geloven in inclusie en vinden dat alle kinderen, met en zonder beperking, met elkaar plezier moeten kunnen hebben en van elkaar kunnen leren. Ons motto is dan ook:

“Een school die leert dat niemand wordt buitengesloten, bereidt voor op een samenleving waarin iedereen meetelt!”

In de afgelopen jaren hebben we als stichting hard aan de weg getimmerd. Inmiddels bestaat ZON uit drie groepen in Bergen op Zoom en Halsteren. We zijn echter nog lang niet klaar en hebben tal van ambities waaronder het realiseren van een groep op een middelbare school.
Om met ons die ambities te verwezenlijken willen we graag ons team van bestuursleden uitbreiden.

Als bestuur van ZON bepalen we samen in hoofdlijnen het beleid van ZON, zorgen we voor de uitvoering en/of houden daarop toezicht. De dagelijkse leiding van ZON en haar medewerkers wordt gedaan door onze voorzitter Mirjam.

Wij zoeken een bestuurscollega met een specifieke deskundigheid en/of ervaring. Dat kan zijn Onderwijs, Kwaliteitszorg (op het gebied van gehandicaptenzorg) en/of rechten.

Belangrijk is dat je:

  • affiniteit met zorg en kinderen hebt;
  • ervaring hebt in besturen;
  • enthousiast en initiatiefrijk bent;
  • graag met ons werkt aan de groei van onze stichting

Heb je interesse en wil je graag meer weten over onze stichting of over hoe het is om bestuurslid van ZON te zijn neem dan contact met ons op. Doe dat via info@zorgonderwijsnu.nl of bel Mirjam, voorzitter van Stichting ZON, op 0638795483. Een verklaring omtrent het gedrag, een zogenaamd VOG, is een vereiste om bestuurslid bij Stichting ZON te kunnen zijn.

Mirjam, Boukje, Rene, Jeroen en Marco
Bestuur Stichting Zorg en Onderwijs Nu